El Café Crem Calafell Tot l'any no pot endur-se el derbi

El Café Crem Calafell tot l’any no va aconseguir fer-se amb el derbi comarcal contra el Moritz Vendrell i va caure per 4-8. Una derrota que de moment manté la distància amb el descens a l’espera dels resultats  dels partits que es disputaran entre setmana.

El partit va començar amb una galleda d’aigua freda pels jugadors calafellencs, ja que van veure com en escassos segons Jordi Creus avançava els vendrellencs. El Café Crem Calafell Tot l’any reaccionava amb un gol de Pol Galbas a passada de Jordi Gabarra. Després del gol els calafellencs van jugar amb inferioritat per una blava a Gabarra, però el marcador no es va moure, ja que David Arellano va aturar la directa i el Moritz Vendrell no va saber aprofitar la superioritat.

Seguidament, els àrbitres ensenyaven dues blaves, una per cada equip, sense cap conseqüència en el marcador. Ara bé, de nou apareixia Jordi Creus per avançar els vendrellencs posant l’1-2. Quan tot semblava que arribaríem al descans amb aquest resultat, Marc Vergés feia l’empat i encoratjava els calafellencs en el que quedava de primera part.

La segona part va ser per oblidar pel que fa als interessos del Café Crem Calafell tot l’any, ja que després que Sergi Miras avancés de nou al Moritz Vendrell, els visitants van situar en un tancar i obrir d’ulls un 2-7 que van fer pràcticament impossible la remuntada. Els verd-i-blancs només van ser capaços de maquillar el marcador amb gols de Pol Galbas i Marc Vergés. Amb el 4-7 al marcador, Eloi Mitjans va anotar el vuitè pels vendrellencs tancant així el partit.

És cert que s’ha perdut un partit, però l’objectiu de la permanència continua depenent de nosaltres mateixos i és un factor que hem de saber aprofitar. Un altre factor i segurament el més important, és el de tenir una de les millors aficions de l’OK Lliga que desprenen il·lusió i passió en cada partit. Aquest cap de setmana la grada de la Penya Els Estrellats presentava un aspecte envejable, de ben segur que tot l’esforç tindrà el seu premi. Ara més que mai hem de ser al costat de l’equip. Som-hi!

Amb el suport de