Hem tornat a OK Lliga!

Us comuniquem que el dia 26 de maig, després del partit del primer equip davant el Club Patí Tordera, farem una Festa a la Carpa amb els jugadors del primer equip per celebrar la tornada a la OK lliga.
 
Es farà un àpat que consistirà en 2 llesques de pa de pagès, una butifarra, cansalada i beguda, per un preu per persona de 5 €. Per acabar tindrem una mica de música per ballar.
 
Posarem a la venda els tiquets, a l'oficina, els dimarts i dijous de 17.30 h a 19.30 h. La data màxima per comprar els tiquets serà el dimarts 22 de maig.
 
Us hi esperem a tots!!

El Calafell Tot l'any guanya la Copa de la Princesa

El Calafell Tot l'any s'ha imposat aquest migdia al Mataró a la final de la Copa de la Princesa celebrada a la localitat de Getxo, al País Basc. El partit ha acabat amb un contundent resultat de 1-6 a favor de l'equip entrenat per Jordi Esteva. La llauna de gols l'ha obert Marc Gumà, materialitzant els dos únics gols de la primera part. A la segona, Sergi Romeu ha aconseguit un hat-trick i Eloi Albesa ha transformat una falta directa.

La victòria calafellenca suposa la consecució del segon títol de la Copa de la Princesa, ja que el primer es va assolir al Joan Ortoll davant el San Antonio a la temporada 2009/2010.

Enhorabona a tot l'equip i a tots els aficionats, en especial a la Penya Els Estrellats!

Comunicat del Club

Partits de pretemporada i presentació dels equips

El Club Patí Calafell Tot l'any es perpara per a l'inici de la Primera Nacional aquest setembre i inici d'octubre amb la participació a la Copa EsportsPenedès. Els partits que el club calafellenc disputarà a casa són els següents:

- 25 de setembre a les 21 h, amistós de pretemporada davant l'Oliveirense

- 29 de setembre a les 20 h, Presentació dels equips de la base del club i Primera Nacional.

- 29 de setembre a les 21 h (després de la presentació), Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Alpicat

- 3 d'octubre a les 21 h, Copa EsportsPenedès: Calafell Tot l'any - Vilanova

 

Us hi esperem!

Amb el suport de