El Vallès Calafell Tot l'any agafa aire a la pista del líder

Després de tres empats i dues derrotes consecutives, l'equip entrenat per Luis Medrano es va imposar dissabte a la pista del líder de la Primera Nacional, el Palafrugell. En un partit no exempt d'emoció final, el Vallès Calafell Tot l'any es va emportar els tres punts, uns tres punts molt necessaris i que permeten al club verd-i-blanc agafar aire en l'inici de la recta final de la lliga. Un endollat Gerard Vergés amb tres gols i les aturades de Martí Serra, juntament amb tot l'equip van aconseguir allunyar-se de les posicions de descens que amb els últims resultats s'hi havien acostat.

El partit va començar de cara pels calafellencs amb un gol de Gerard Vergés i amb un Palafrugell que no estava massa encertat. Abans del descans però, l'equip local va donar la volta al marcador amb gols d'Aldrich i Ruiz. A la primera part, el porter Martí Serra va aturar la primera de les faltes directes que aturaria durant el partit. A la represa, de nou Gerard Vergés establia l'empat a 2 al marcador. Tot i que Martí Serra aturava de nou una falta directa, el Palafrugell es va avançar de mans de Brugué.

El temps mort demanat per Luis Medrano havia de servir per reactivar l'equip i així va ser, un minut després i Gerard Vergés de nou, posaven l'empat a 3. Si fins al moment, sempre era el Palafrugell qui s'avançava al marcador, en aquesta ocasió va ser el Vallès Calafell Tot l'any, on Roger Martí i mitjançant un penal van posar els calafellencs per davant, 3-4. Un avantatge que no deixarien escapar. En els darrers instants del partit, el Palafrugell tenia una falta directa a favor per la 15a dels verd-i-blancs, però de nou un Martí Serra extraordinari, mantenia l'avantatge i guardava els tres punts per als penedesencs.

Amb el suport de