Llibre de fotografies: Club Patí Calafell 2011-2016 5 anys a OK Lliga

Coincidint amb la primavera, i pocs dies abans de Sant Jordi, arriba el llibre de fotografies "Club Patí Calafell 2011-2016 - 5 anys a OK lliga".

Es tracta d'un llibre de fotografies d'en Jordi Montserrat, que ens fa reviure els últims anys de la vida del club, tot donant la importància que es mereix als cinc anys que el nostre primer equip ha jugat a l'OK lliga però, al mateix temps, sense oblidar el present i futur del nostre club.

El llibre comença recordant l'ascens a la màxima categoria la temporada 2010/2011 amb fotografies del partit contra el CP Monjos del 04/06/2011 i la festa-rua d'ascens posterior per a celebrar l'ascens del primer equip a OK lliga i l'ascens de l'equip de Segona Catalana a Primera Catalana.

A continuació, el llibre ens fa reviure, temporada a temporada, alguns dels partits d'aquests 5 anys a OK lliga, permetent recordar els jugadors i equip tècnic que ens han acompanyat en aquesta etapa històrica, i a la vegada fent-nos reviure l'ambient de suport a l'equip que s'ha viscut al pavelló Joan Ortoll.

El llibre també ens transporta a altres fites importants que ha viscut el club durant aquesta època, com el debut a la competició europea, concretament la participació a la copa de la CERS contra l'Sporting Clube de Portugal la temporada 2014/2015, o l'homenatge a Vicente Weiler a final d'aquella mateixa temporada.

Com no podia ser d'altra manera, el llibre acaba destacant el present del nostre club amb fotografies del primer equip que enguany juga a Primera Divisió i, no cal dir-ho, el seu futur: acaba amb les fotografies de tots els equips del club d'aquesta temporada, que sense dubte, són el que ens permet assegurar que tenim un futur esperançador.

Tampoc podia faltar al llibre la secció de patinatge artístic, de la qual apareixen fotografies dels festivals de desembre del 2014, 2015 i 2016.

En total el llibre té 124 pàgines, en les quals hi apareixen unes 600 fotografies.

El llibre està disponible en una edició limitada, a un preu promocional per a Sant Jordi 2017 de 23 euros + 2 euros de donatiu pel club.

Us animem que passeu per les oficines del club per a fullejar el llibre i encarregar-lo.

En ser una edició limitada, i estar tan proper Sant Jordi, els llibres s'assignaran per ordre de realitzar la comanda. Així que (afanyeu-vos)doneu-vos pressa per no quedar-vos sense el vostre exemplar! 

Amb el suport de