Esteva, Albesa i Torné, noves incoroporacions

Aquesta tarda ha tingut lloc a la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Calafell la presentació de les noves incorporacions per a la propera temporada. L'acte ha comptat amb la presència de la Junta i d'una desena d'aficionats.

El president Xavier Palau ha obert l'acte presentant les noves incorporacions i a preguntes de la premsa ha comentat que l'objectiu per a la propera temporada és mirar cap amunt. També ha comentat que la plantilla encara no està tancada, pendent d'alguna renovació, que en cas de baixa ja s'està temptejant el mercat. Tot i així, ha afirmat que aquesta situació no s'allaragarà més d'una setmana.

Pel que fa al cos tècnic, serà integrat per una de les noves incorporacions, Jordi Esteva, que en serà el primer entrenador. En el cos tècnic també hi haurà el Jose Maria Espinosa i Alex López. Esteva, amb experència com a jugador a la categoria, ha comentat que és una lliga molt competitiva, molt potent i que haurem de treballar de valent, ja que per molts noms que tinguem, això no garantitza res. I ha afegit, referent a la filosofia de joc, que plantejarà una defensa intensa amb contres molt ràpides i buscarà ser vertical en atac.

Pel que fa a les incorporacions referents als jugadors de pista, el veterà Eloi Albesa ha mostrat la seva il·lusió en el projecte, les ganes de treballar i tenir opcions a finals de temporada d'optar a l'ascens. Sergi Torné, provinent del Reus Deportiu, ha comentat que tenia moltes ganes de venir, no ha estat difícil arribar a un acord i ha afegit que s'ha de fer pinya i que de ben segur els resultats arribaran.

Amb el suport de