Dos podis del Club al Territorial Lliure

El passat cap de setmana del 21 i 22 d’abril va tenir lloc al pavelló del Reus Deportiu el campionat territorial cadet, juvenil, júnior i sènior de la modalitat lliure, amb la participació de vuit patinadores de la secció de patinatge del Club Patí Calafell.

En la categoria sènior la Núria Ollé va acabar en la cinquena posició. És en la categoria júnior on es van obtenir els dos podis: l’Arantxa Navarro va pujar a la segona posició i la Maria Miravent a la tercera. Les puntuacions finals obtingudes per la Núria, l’Arantxa i la Maria les classifica directament per competir al Campionat de Catalunya que tindrà lloc el cap de setmana del 8 i 9 de juny al pavelló d’esports de la localitat baix empordanesa de Santa Cristina d’Aro.

En la categoria juvenil la Judith Maria Larraz va classificar-se catorzena, la Lena Bäcker quinzena i l’Aixa Guerrero setzena. La posició final de la Judith la classifica per la Copa Federació juvenil que aquest any serà acollida pel Club Patí Tremp, al Pallars Jussà, el cap de setmana del 13 i 14 d’octubre.

En la categoria cadet la Laia Tomàs va acabar en la quarantena posició, i la Laura Planas no va poder acabar la competició per lesió.

 

 

 

Amb el suport de